Kabuklu yumurtada bulunan ve tüketici sağlığı açısından risk oluşturabilecek patojenler, özellikle Salmonella, yumurtayı endüstriyel mutfaklarda en riskli gıda kategorisine sokuyor. Kabuklu yumurtanın doğasında olan bu patojen bakterilerden arınmak ve endüstriyel mutfaklardaki riski minimize etmek için pastörize sıvı yumurta kullanılmalıdır.
Tüm faaliyetlerimiz ISO 9001:2015 ve ISO 22000:2005 standartları ile uyumludur. Ürünlerimiz Helal ve Kosher sertifikasına sahiptir.
Etkin kalite yönetim sistemlerini uygulayarak sürdürülebilir gıda güvenliği ve kalite performansını garanti ediyoruz.
Genel Merkez
Fabrika
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |