KONTROL
Tesisimize ulaşan yumurtalar kontrolden geçer.
KIRIM
Kabuklu yumurtalar el değmeden otomatik olarak gerçekleşen kırım makinesinden geçerek sıvı
yumurtaya dönüşür. İsteğe
göre bütün, sarı ve beyaz
olarak ayrılır.
HAMMADDE TEDARİĞİ
Çevredeki yerel yumurta
üreticilerinden tedarik edilen yumurtalar tesisimize ulaşır.
FİLTRASYON ve HOMOJENiZASYON
Sıvı yumurta filtrasyon
ve homojenizasyon
aşamasından geçer ve
pastörizasyona hazır
hale getirilir.
DOLUM ve PAKETLEME
Pastörizasyon sonrasında
ürünler dolum makinelerine
gönderilir ve paketlenir.
PASTÖRİZASYON
Tamamen kapalı bir
sistemde ürünler
pastörize edilir.
ANALİZLER
Üretimin önemli aşamalarından
alınan örnekler laboratuvarda
fiziksel, kimyasal ve
miktobiyolojik
analizlerden geçer.
SEVKİYAT
Hazır ürünler özel
tasarlanmış soğuk hava depolarında saklanır ve
frigolu araçlarla
sevk edilir.