Krep

Category

İçindekiler : Pastörize Sıvı Yumurta, Buğday Nişastası, Süt Tozu, Tuz

Paket Alternatifleri :  1 kg’lık Polietilen Karton Kutu

Porsiyon :  1 kg’dan 15 porsiyon krep yapılabilir.

Kullanma Alanları :  Otel, Restoran Gibi İşletmelerin Kahvaltı Menüsünde.

Saklama Koşulları :  – 18 C°de muhafaza edilmeli, soğutuculu araçlarla sevk edilmelidir.

Besin Değerleri (100 g için)

 Enerji (kcal) 158
 Protein (%) 7,6
 Yağ (%) 4,2
 Karbonhidrat (%) 25,8
 Tuz (%) 0,34
 Kolesterol (mg) 81

Raf Ömrü

1 Yıl

Kullanım Önerileri

  • Kullanacağınız miktarı en az 2 gün +4 C°de çözdürünüz.
  • Çözdürülen ürünü tekrar dondurmayınız, +4 C°de muhafaza ediniz ve 3 günde tüketiniz.
  • Kullanım öncesi en az 1 saat oda sıcaklığında bekletiniz.
  • Kutuyu açmadan önce çalkalayınız.

Share :